maandag 3 augustus 2015 Patiënttevredenheid Obesitas Centrum Máxima

In Obesitas Centrum Máxima staat persoonlijke en veilige zorg voorop. Uit recent onderzoek onder patiënten blijkt dat zij hier zeer tevreden over zijn. Ruim negentig procent van de 279 respondenten acht de deskundigheid en bejegening van het team goed tot zeer goed.

De begeleiding die Obesitas Centrum Máxima biedt is intensief: er worden veel afspraken gemaakt voor een langere periode, om een patiënt optimaal te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Ondanks de drukte ervaren patiënten dit als zeer positief. Zij vinden de bijeenkomsten en het trainingsprogramma erg nuttig en het contact met de verschillende deskundigen belangrijk. Bij vragen nemen patiënten snel contact op met het centrum, dankzij verschillende laagdrempelige contactmogelijkheden.

Andere onderdelen van het begeleidingstraject die patiënten belangrijk vinden:

  • Screening en behandeladvies op één dag.
  • Goede voorbereiding op de operatie. Patiënten weten dankzij goede voorlichting wat ze te wachten staat en gaan goed voorbereid de operatie in. Het voortraject wordt beoordeeld met een 8,1.
  • Korte wachttijd voor de operatie. Deze ligt tussen de twee en drie maanden.
  • Moderne hulpmiddelen zoals een online coachingsprogramma. Patiënten kunnen hier terecht voor informatie over obesitas, operaties, recepten en oefeningen.
  • Het intensieve sportprogramma. Maar liefst 97% vindt het sporten onder begeleiding prettig en waardevol.
  • Het contact met ervaringsdeskundigen. Van begin tot eind van het behandeltraject hebben patiënten veel contact met elkaar.

Spreek je waardering uit

Wil jij een waardering achterlaten voor één van de artsen in Obesitas Centrum Máxima? Kijk dan op Zorgkaart Nederland.

 “Iedereen ging even aardig en vakkundig te werk. Ik voelde me als mens behandeld en voor de eerste keer echt serieus genomen.”Patiënt Obesitas Centrum Máxima
“Bij jullie voel ik me echt een patiënt in plaats van een nummer. Hier kunnen vele ziekenhuizen een voorbeeld aan nemen!”Patiënt Obesitas Centrum Máxima

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Obesitas Centrum Máxima
(040) 888 85 52

Online afspraak maken
Afsprakenformulier bariatrie

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving

Behandelteam