Obesitas Centrum Máxima

Snel terecht en deskundige zorg

Welkom bij Obesitas Centrum Máxima: hét gespecialiseerde centrum in Eindhoven en Veldhoven voor behandeling van extreem overgewicht (obesitas). Als afvallen of lijnen zelf niet meer lukt, dan kunt u terecht in Obesitas Centrum Máxima waar we u helpen af te slanken door een chirurgische behandeling.

Omdat obesitas is gerelateerd aan hart- en vaatziekten, suikerziekte en sommige vormen van kanker, is het belangrijk om u goed te kunnen helpen. Chirurgen werken hierbij nauw samen met andere deskundigen zoals diëtisten, medisch psychologen en fysiotherapeuten.

Bekijk onze:

mmc23902

De chirurgische behandeling van obesitas wordt ook wel ‘bariatrie’ genoemd. Obesitas Centrum Máxima wordt daarom ook wel het bariatrisch centrum van Máxima Medisch Centrum genoemd. In deze kliniek voor obesitas in Eindhoven wordt een persoonlijk behandeltraject aangeboden. Patiënten worden langdurig begeleid.

Uw eerste afspraak

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u ingepland voor één van de groepsvoorlichtingen. Deze voorlichtingsbijeenkomsten vinden altijd plaats bij Obesitas Centrum Máxima. Het centrum is gevestigd op MMC, locatie Eindhoven.

Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u informatie over de verschillende operatietechnieken en wordt aan u uitgelegd hoe het verdere traject eruit zal zien. Ook heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld de operatie en gezond afvallen. Aansluitend vult u een aantal formulieren in en wordt u door één van onze casemanagers gewogen en gemeten.

Screening

Vervolgens plannen wij voor u een datum voor de screening. Aan het eind van deze screeningsdag hoort u of in aanmerking komt voor een operatie en zullen indien nodig de benodigde formulieren worden ingevuld en vervolgafspraken worden gepland.

U wordt daarna op de opnamelijst geplaatst, in afwachting van uw oproep voor de operatie. De wachttijd voor de operatie bedraagt momenteel 2 - 3 maanden.

Afspraak maken

Overweegt u een operatie als aanvulling op uw strijd tegen overgewicht en bijbehorende ziektes? U kunt rechtstreeks of via uw huisarts een afspraak maken bij Obsesitas Centrum Máxima via (040) 888 8552 of maak online een afspraak.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Obesitas Centrum Máxima
(040) 888 85 52

Online afspraak maken
Afsprakenformulier bariatrie

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving